TÄVLINGAR

Helgen 16-17/ 4   2016 var flera av klubbens medlemmar ute och tävlade.

I Innovatumsmashen  i Trollhättan, tog Per Sjödal och Mattias Larsson hem segern i Trim B herrdubbel.

I veteran SM i Borlänge
 tog Knut-Olof "Knutte" Åkesson
en meiterande Bronsmedalj  i Herrdubbel. (Foto)
Eva Widberg blev 4a i damdubbel.

Jonasträffen 25-25 Jan 2014

I helgen, 25/1 Jan, åkte Kenth, Per-Johan och Eva till Alingsås för den årliga upplagan av Jonasträffen.
Båda killarna spelade C klass i singel och tog sig starkt ur poolen men i första slutspelsmatchen tog det tyvärr stopp direkt.
Kenth föll mot slutsegraren Leo Woxberg och Per-Johan förlorade mot fjärdeseedade Felix Hansson i två otroligt jämna set som gick till förlängning.

Dubbelspelet gick betydligt bättre där Kenth tog sig till final i par med Dennis Backman TBF men där blev det tyvärr förlust i två raka set. I semifinalen besegrade man Per-Johan som spelade med Carl-Patrick Hansson TBF.

Eva gjorde i denna tävling debut i B klassen.
Kenth gick upp en klass och bildade par, man lyckades vinna första matchen efter en hård tre-setare. Semifinalen vanns enkelt i två raka men sen tog det stopp i finalen mot ett bättre par. Pallplats och mycket starkt jobbat!
I dubbel bildade Eva par med Madeleine Hallqvist TBF men tyvärr blev det förlust redan i första matchen.